تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/27 - 19:53
کد خبر: 464944

تاکید رئیس جمهور بر ایجاد شرایط مناسب برای خدمات‌رسانی مطمئن به حجاج  

تاکید رئیس جمهور بر ایجاد شرایط مناسب برای خدمات‌رسانی مطمئن به حجاج  

ئیس جمهور با تاکید بر تمهید مقدمات بهره‌برداری بهتر زائران خانه خدا از معنویت و برکات اعمال حج، دستگاه‌های مجری و دست‌اندرکار امور حج را موظف کرد، با تقسیم صحیح وظایف و داشتن انضباط در عمل و رفتار، شرایط مناسبی برای خدمات‌رسانی مطمئن و آرامش‌بخش به حجاج فراهم کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر شنبه در جلسه شورای‌عالی حج و زیارت با اشاره به اهمیت و جایگاه آیین الهی حج و کارکردها و تاثیرات معنوی، اجتماعی و سیاسی آن برای امت بزرگ اسلامی گفت: همه دست‌اندرکاران و دستگاه‌های مرتبط با برگزاری آیین حج با هم‌افزایی و انسجام در خدمات‌رسانی به زائران خانه خدا به وظایف خود عمل کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر تمهید مقدمات بهره‌برداری بهتر زائران خانه خدا از معنویت و برکات اعمال حج، دستگاه‌های مجری و دست‌اندرکار امور حج را موظف کرد، با تقسیم صحیح وظایف و داشتن انضباط در عمل و رفتار، شرایط مناسبی برای خدمات‌رسانی مطمئن و آرامش‌بخش به حجاج فراهم کنند.

دکتر رئیسی با مهم دانستن نقش شورای‌عالی حج در پیشبرد امور این فریضه مهم الهی، از این شورا خواست با ترسیم نقشه راه و سازماندهی امکانات، از همه ظرفیت‌ها برای برگزاری باشکوه آیین حج، شامل انتقال و خدمات‌رسانی استفاده کند.

در جلسه شورای‌عالی حج همچنین مسائل و نیازها و اقدامات مربوط به حج سال آینده و دیگر سفرهای زیارتی به عتبات عالیات از جمله عراق و سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

کاهش مدت زمان سفر حج تمتع و همچنین همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی در اعطای وام قرض‌الحسنه ۶۰ میلیون ریالی به زائران عتبات عالیات از جمله مصوبات این شورا در جلسه امروز بود.

همچنین مبلغ ۳۵ میلیون دلار با نرخ مصوب ۲۸۵ هزار ریال به منظور اجرای عملیات سفرهای زیارتی به عتبات مقدسه عراق و سوریه در نظر گرفته و مقرر شد به هر متقاضی سفر زیارتی به حج و عتبات عالیات مانند سایر مسافران به مقاصد خارجی، مبلغ ۵۰۰ دلار اختصاص یابد.

به موجب مصوبه دیگری مقرر شد تمام زائران خانه خدا در سال آینده به وسیله شرکت‌های هواپیمایی داخلی و با مسئولیت و مدیریت سازمان هواپیمایی کشوری به عربستان منتقل و به کشور بازگردانده شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
بوشهر در محاصره ریزگردها؛ شاخص کیفیت هوا از مرز خطرناک ۵۰۰ گذشت
راه درمان کبد چرب مشخص شد
یکی از اعضای نسل اول داعش در عراق به دام افتاد
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
۲۰ سال قانون، ۴۰ میلیون تن زباله و ۳۰۰ همت گردش مالی
سان‌فرانسیسکو در خاموشی فرو رفت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شرق سوریه
عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند
بازگشت انحصار و فساد ارزی؛ ریشه جهش دوباره قیمت مواد غذایی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top